Superzeroes

April 6, 2024
21:00

SUPER ZEROES

Een brandnew 21+ Zeroes-hitjesfeest met de leukste hits van 2000 t/m 2010. Terug naar de tijd dat we dachten dat alle computers voorgoed zouden crashen!
De eerste Mobieltjes en iPods! De start van Socials als Hyves en FaceBook en was YouTube niet een brandnew übercoole "Must Watch"?! Ja zelfs de USB stick was een vet handige uitvinding! En liep jij ook niet op Crocs, of juist niet!? En was knalroze ook niet je favoriete kleur?!

Dj's als Tiesto, Armin, David Guetta werden echt Superstar Deejays! Wat een supervette decade was het eigenlijk! :)

Bij Super Zeroes zie je de leukste clips van 2000 t/m 2010 op dikke ledscreens voorbijkomen! Gedraaid door DVDJ Dennis Verheugd (bekend van o.a. Radio 10/Den's Fever) die met zijn arsenaal aan 00's videoclips de één na de andere megahit monsterlijk aan elkaar mixt! Dit wordt samen met ‘party banger’ Dj Sweet Le Freak echt één groot feest met een zéér hoge resolutie aan partyfactor!

Vocaal worden de dj’s en de partypeeps opgezweept door MC Brosius!

Qua hits is Super Zeroes de ultieme recap van de mooiste hits én clips van de zeroes en dat waren er nogal wat! Wat dacht je van: Linkin' Park's "In The End", Destiny's Child's "Survivor", De Jeugd van Tegenwoordig "Watskeburt?!", Chemical Brothers "Galvanize", van Jennifer Lopez "Lets Get Loud" naar Lady gaga's "Bad Romance", Kylie minoques "Can't Get You Out Of My Head, Madonna's "Hung Up", Christine Aguilera's "Dirrrty". Maar ook danceklappers van Safri Duo, Scooter, David Guetta, Milk Inc en Tiesto's "Fligth 643". Nederlandse hits K-Liber "Viben" en Dio & Sef "Tijdmachine", Krezip "I Would Stay", echt stuk voor stuk pa-rel-tjes waar je met je besties weer eens lekker op uit je dak kunt gaan!

SUPER ZEROES is 100% hitgarantie!

De presale voor dit frisse nieuwe hitjesfeest in de populaire hotspot: RUIS Alkmaar is van start gegaan!

Early Birds € 14,50 (incl. ticketfee).

Let op: minimale leeftijd is 21+.
Early Birds Actie is in volle gang! € 14,50 (incl. ticketfee)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZATERDAG 06 APRIL 2024 I 21:00-02:00 uur

RUIS Alkmaar Koelmalaan 350 ALKMAAR

Min. Lftd 21+ (ID verplicht)

Zaal open: 21:00-02:00 uur
Kluisjes aanwezig
Ruis Alkmaar is pin only