Vergaderen/Bijeenkomst

Op zoek naar de ideale vergaderlocatie in Alkmaar? Zoek niet verder! Bij RUIS Alkmaar bieden we de perfecte setting voor jouw zakelijke bijeenkomsten, conferenties en workshops.

Waarom Kiezen voor Onze Vergaderlocatie in Alkmaar?

Centrale Ligging

Onze vergaderlocatie bevindt zich aan de rand van Alkmaar, met voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Dit maakt het handig voor zowel lokale als internationale deelnemers.

Moderne Voorzieningen

Onze zalen zijn uitgerust met state-of-the-art audiovisuele apparatuur, snelle Wi-Fi en comfortabele zitplaatsen, zodat jouw vergadering soepel verloopt.

Flexibele Ruimtes

Of je nu een kleine vergadering of een grootschalige conferentie plant, we hebben diverse ruimtes die aan jouw behoeften kunnen worden aangepast.

Catering Opties

Onze professionele cateringservice biedt een scala aan culinaire opties, van koffiepauzes tot uitgebreide lunches, om je de energie te geven die je nodig hebt tijdens je vergadering.


Plan Jouw Volgende Vergadering Bij Ons

Of je nu een bedrijfspresentatie, strategische planningssessie of trainingssessie organiseert, bij RUIS Alkmaar, bieden we de perfecte omgeving voor succes. Ons toegewijde team staat klaar om je te ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van een onvergetelijke bijeenkomst.

Neem vandaag nog contact met ons op om te reserveren en ontdek waarom onze vergaderlocatie de topkeuze is in Alkmaar voor bedrijven van alle groottes. Samen streven we naar succes en productiviteit.

U bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een locatie bezoek.Neem hiervoor contact met ons op.
RUIS is goed bereikbaar met de auto via de snelweg A9. Ook via het OV vanaf Station Alkmaar kunt u eenvoudig komen met de Connexxion bus 163 en bus 2. Wij hebben de gelegenheid tot gratis parkeren op eigen terrein.
Er is professionele licht-, geluid- op locatie aanwezig.
Naast de ‘ready to use’ concepten is RUIS gespecialiseerd in maatwerk. Wij voeren specifieke wensen tot in de kleinste details uit. Hierbij houden wij rekening met het beschikbare budget en de groepsgrootte.